Index

Allmänt (66) Dikter (282) Musik (53) Samhälle (60) Tillbakablickar (6)

04 januari 2009

Trött

Jag skulle vilja ha den där stugan nu, jag skulle vilja driva sjukdomen ur kroppen, jag är så jävla less på den här hostan, på förkylingen, på att inte kunna bädda en säng utan att få syrebrist.
På radion och TV:n hör och läser man om hur Israel bombar Gaza sönder och samman, och det kryper i mig när jag ser dessa självgoda israeliska ledare leverera en historisk relik i tron att man kan skrämma och bomba terrorismen till döds.
Eftersom de är ockupationsmakt har de även ansvar för Gaza och säkerheten där, men det verkar de ge fan i.
Så ge mig en säng i vart fall.

4 kommentarer:

 1. Alla är sjuka och förkylda! Krya på dig! Jag har flyttat från AB blogg förresten så nu kör jag med mitt riktiga namn. Bye, bye från en av dom du träffade på The Cure.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig broder!

  Hängde på på föregående talare och försöker husera här jag med.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Hoppas att Du får en bra fortsättning på det nya året o blir kvitt Din hosta.Sånt kan vara väldigt tröttsamt.
  ------
  Det som Israel gör nu kan aldrig leda till något gott.Ökar bara på det hat som palestinierna känner mot ockupationsmakten.
  Dystert....

  SvaraRadera
 4. Jag har klarat mig helt från förkylningar i år, trots en familj som det kommit och gått på. Att våld föder våld och nya terroristgrupper borde vara känt vid det här laget. Att det är barn som drabbas hårdast måste ju också alla veta. Spelar ingen roll vem som har rätt eller fel (pratar allmänt) barnen har aldrig något med kriget att göra. Barn är allas vårt ansvar. Det gör ont att se bilderna och det är svårt att förstå hur Israel tänker. Om det finns ett komplex ifrån historien som spökar.
  Krya på Dig./Rosa tankar

  SvaraRadera